این بار تصمیم گرفته ایم تا با برسی یکی از جدید ترین بازی های پورت شده مستقل در سبک پلتفورمر همراه شما باشیم. اگر از طرفداران سبک جادو هستید و هنوز هم منتظر نامه ی هاگوارتز هستید برسی این بازی را از دست ندهید. این بازی Wicce نام دارد. اثری  که توسط استودیوی بازی سازی Alpheratz در تاریخ پنجم می سال 2016 عرضه شده است. ناشر این بازی استودیوی CFK  می باشد و این استودیو بازی را در ابتدا برای رایانه های شخصی منتشر کرده بود و البته به تازگی این بازی برای نینتندو سوییچ نیز در دسترس می باشد. با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت game inja باشید.

داستان بازی درباره ی یک جادوگر است که در سفری به شهری می رسد که افرادی شیطانی در آن همه چیز را نابود می کند و این جادوگر تصمیم می گیرد که با قدرت خود این مردم را نجات دهد و از طرفی با شیاطین موجود مبارزه کند. داستان بازی شباهت کمی به فرقه ی Wicce ها ندارد و به نظر می رسد که از باور های این دسته از مردم ساخته شده است. داستان بازی به طور کلی جذاب می باشد و روایت متفاوتی دارد که تقریبا هر جایی مشابه آن را نخواهید دید. البته که باید دید آیا باقی بخش ها هم مثل داستان بازی عملکرد خوبی داشته اند یا خیر.
گیم پلی بازی یک تجربه ی اکشن پلتفورمر می باشد که در آن باید از قدرت های خود برای مبارزه کردن در بازی استفاده کنید. تنوع قدرت هایی که در بازی دارید بسیار بالا می باشد و این مورد بسیار جذاب می باشد ولی یک سری ایرادات در بازی وجود دارد که گذر از آن به این راحتی ها هم نیست. برای مثال بازی به گونه ای طراحی شده است که در آن می توانید از قدرت های خود برای نابود کردن دشمنان به راحتی استفاده کنید و در این بین هیچ چالش جدی ای برای ما به وجود نمی آید.
البته که باس فایت های بازی کاملا تجربه ای مجزا هستند و اگر بازی در حالت معمولی بسیار ساده بود در این بخش افراطی شده است و یک سری مشکلات حتی باس فایت های بازی را سخت تر کرده است. برای مثال پیش می آید که یک باس فایت را بکشید و جونش به انتها برسد ولی هنوز نمرده است و به شما ضربه می زند و باید کمی بیشتر مقاومت کنید که این موضوع حتی گاهی باعث مرگ شما خواهد شد و بهتر بود تا سازندگان بازی بعد از گذشت این همه سال به این موضوع رسیدگی می کردند.
بازی از نظر بصری تجربه ای کهنه می باشد و اگر به تجربه ی بازی بنشینید متوجه ای قضیه خواهید شد. تکسچر هایی که در بازی استفاده شده اند بسیار فدیمی می باشند و در کل بازی حتی برای سال 2016 هم از کیفیت بصری بالایی برخوردار نبوده است. از نظر هنری نیز شاهد تمی تاریک هستیم که حال و هوای بسیار دارکی را به مخاطب ارائه می دهد و اگر از طرفداران اینگونه عناوین باشید امکان این که از این بخش از بازی خوشتان بیاید بسیار بالا می باشد و راضی کننده عمل کرده است.
Wicce از نظر صوتی تجربه ی به نسبت خوبی می باشد و شاید صداگذاری آن بسیار ساده صورت گرفته باشد ولی در بحث موسیقی از عناوین راک و متال استفاده شده است و شاید برای همه ی افراد مناسب نباشد ولی قطعا تعدادی هم هستند که از این سبک لذت می برند و بازی در کل در این بخش تجربه ی قابل قبول را ارائه می دهد و نمی توان ایراد چندان خاصی به این قسمت از بازی وارد کرد.
Wicce قطعا بازی ای نیست که برای هر گروه سنی و یا هر شخصی مناسب باشد و محتوای بزرگسالانه ای در بازی دیده می شود که هنگام تجربه ی آن باید به این موضوع دقت کرد و نباید گول ظاهر ساده ی آن را خورد. در کل بازی در بخش گیم پلی به صورت سطحی عمل کرده است و از طرفی در بخش گرافیکی بسیار کهنه می باشد. البته بازی در بخش موسیقی و داستان عملکرد بهتری از خود نشان داده است و می توان از این بخش های بازی تا حدودی استفاده کرد. اگر از طرفداران عناوین دارک و تاریک هستید و به موضوعاتی در سبک جادو و همچنین موسیقی های راک و متال نیز علاقه نشان می دهید این بازی می تواند تجربه ی بسیار مناسبی برای شما باشد و در غیر این صورت از بازی دلخوش نخواهید بود و تجربه ی آن می تواند حتی برای شما آزار دهنده ظاهر شود.
از این که تا به این جای کار با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت GameInja بودید سپاسگزاریم و امیدواریم که از نقد و برسی این بازی لذت برده باشید و ما نیز توانسته باشیم به شما در آشنایی بیشتر با این بازی کمک کرده باشیم.
5.0

Good

  • موسیقی قابل قبول برای طرفداران
  • داستان جذاب

Bad

  • کهنه بودن بازی
  • گیم پلی پر ایراد