بازیهای انحصاری کنسول نینتندو به خاطر استفاده از ایدههای جدید و نوآورانه در محتوای داستان و گیم پلی خود، همواره مورد تحسین گیمرها و منتقدین قرار دارند. علاوه بر به کار بردن مفاهیم تازه، شاهد استفاده از رنگبندیهای شاد و طراحیهای بسیار متنوعی در گوشه و کنار دنیای بازی هستیم که مطمئنا توجه هر پلیری را به خود جلب می کنند. اکثر بازیهای این کنسول قابلیت پشتیبانی از حالت چندنفره Co-op را دارند و به همین علت شما می توانید لحظات بسیار خوشی را با بازیهای این کنسول تجربه کنید. بازی Work from Home که در این مقاله آن را مورد نقد و بررسی قرار داده ایم، جدیدترین بازی منتشر شده با محوریت بخش چندنفره Co-op است که موضوع سستی و تنبلی در حین کار را به عنوان کانون اصلی خود قرار داده است.
بازی Work from Home از ترکیب کارهای روزمره همراه با زیباییهای کارتونی بیشتر از حد معمول استفاده می کند تا بتواند یک تجربه چند نفره هیجان انگیز با یک تغییری جدید ایجاد کند. وظیفه شما در بازی این است که با پلیرهای دیگر متحد شوید و تا حد امکان از انجام دادن کار روزمره خود، اجتناب کنید و در عین حال باید مراقب کارفرماهای مختلف و مدیران معمولی خود باشید که زندگی را برای شما به جهنم تبدیل می کنند.
با اینکه این بازی یک عنوان Co-op است که حداکثر از 4 بازیکن پشتیبانی می کند، ولی دارای بخش آنلاین نیست و شما برای انجام آن باید از طریق ایجاد شبکه محلی اقدام کنید. البته به صورت تکنفره نیز می توانید بازی را انجام دهید، ولی هوش مصنوعی سه پلیر دیگر چندان جالب نیست و با پیشرفت در بازی و رسیدن به مراحل بالاتر که در آنها مشغله کاری شما بسیار بیشتر می شود و دیگر وقت چندانی برای سستی در کار ندارید، سه پلیر هوش مصنوعی کمک چندان زیادی به شما نمی کنند و به همین علت پیشنهاد می کنم بازی را حتما با سه پلیر واقعی انجام دهید.
بازی در محیطهای مختلفی جریان دارند و در واقع با محیط های کاری مختلفی روبرو می شوید که از جمله آنها می توان به هواپیما، رستوران و ساختمان در حال ساخت اشاره کرد. هر کدام از این مکانها در یک مرحله خاص بازی جریان دارند که به 10 فصل کوچکتر و کوتاهتر تقسیم می شوند. اساس گیم پلی بازی Work from Home بسیار ساده بوده و کنترلهای آن نیز کاملا روان هستند؛ در ابتدای هر مرحله، شما به همراه سه پلیر دیگر در یک محیط کار قرار می گیرید که یک رئیس یا کارفرما هر از چند گاهی از اوضاع و نحوه کار کردن شما خبر می گیرد. شما بیشتر زمان خود را صرف انجام فعالیتهای جانبی و کارهایی که نشان از سستی در کار محسوب می شوند، می گذرانید. شما با همکاران خود، فعالیتهای سرگرم کننده بچه گانه و کارهای مسخره بازی زیادی را انجام می دهد، نظیر پخت غذا با ذره بین در محیط کار! و شلیک به دیگر همکاران به وسیله تیر و کمان در حین کار. اما باید دقت داشته باشید هنگام نزدیک شدن رئیس به درهای ورودی محیط کار، حتما باید مشغول انجام کار اصلی خود باشید، زیرا در غیر اینصورت با شکست روبرو می شوید و از کار اخراج می شوید.
شما در محیط کار باید به ساخت و ساز هر چیزی که دوست دارید، مشغول شوید و این کار را به وسیله وسایلی که در آن مرحله در اختیارتان قرار می گیرند، انجام می دهید. ضمنا رئیس های شما نیز تغییر می کنند و بنابراین همیشه قرار نیست هر بار که در حال بازی هستید، فقط یک رئیس را داشته باشید و می توان گفت بازی از این نظر کمی تنوع ارائه میکند.
مهمترین چیز در مورد گیم پلی بازی Work from Home موضوع مدیریت زمان است؛ همواره شما باید زمان بندی فعالیت های خود را به گونه ای تنظیم کنید که رئیس اصلا متوجه تنبلی و سستی شما در کار نشود. بنابراین باید واقعا تمام وقت خود را در حین بازی مدیریت کنید. ار نظر مدلسازی کاراکترها و طراحی محیطی، این بازی از همان سبک دو بازی موفق Overcooked و Moving Out استفاده کرده است و دوربین بازی نیز از نمای بالا است و بدین ترتیب شما کاملا به محیط و فعالیت کاراکترها تسلط دارید. بازی از نظر گرافیکی عملکرد متوسطی دارد و در حد و اندازه عناوین امروزی نیست. موسیقیهای متن هم با محیطهایی که در آن پخش می شوند، مطابقت دارند و در هنگام انجام برخی فعالیتها شما به طور ناگهانی اوج می گیرد.
بازی Work from Home جزو بهترین عناوین سرگرم کننده با محوریت همکاری چندنفره به صورت Co-op کنسول نینتندو سوئیچ محسوب می شود که ایده سادهای را در بطن داستان و گیم پلی خود به کار برده است. تجربه اصلی و بیشتر هیجان بازی مربوط به بخش چندنفره آن است که همراه با سه پلیر دیگر انجام می شود. در مجموعه این بازی می تواند لحظات خندهدار و سرگرم کننده ای را برای شما رقم بزند.
Comments
No Comments