شاید بعضی وقت ها اسکرین شات های بازی  ما را در استور های بازی گول بزنند و برداشت متفاوتی را برای ما از آنچه این گیم ها واقعا عرضه می کنند به ما القا کنند که خوب این بعضی مواقع به هوشمندی تیم عرضه کننده بازی برمی گیرد که می خواهند با تولید یک مسیر در معرفی بازی از اسپویل کردن بازی خودداری کنند و تجربه انجام محتوای بازی را بر عهده خود گیمر ها قرار دهند ولی در بعضی مواقع نیز آنقدر ضعیف عمل می کنند که محصول خود را اشتباه به شما معرفی می کنند و شما نیز با برداشت اشتباه از آنچه از بازی احتیاج دارید تجربه ای نا خوشایند از بازی به یادگاری میبرید. بازی Antarctica 88 نیز از آن دسته از بازی های عجیب محسوب می شود که امروز ما با نقد و بررسی این بازی در سایت Game Inja به معرفی آن خواهیم پرداخت و می گوییم که در کدام یک ز این دو دسته قرار خواهد گرفت. با ما همراه باشید.

بازی Antarctica 88 را باید یکی از بازی های توسعه داده شده توسط کشور روسیه بدانیم که به شکل indie  و مستقل توسعه داده شده است. سبک طراحی بازی مانند بقیه بازی های روسی به شکلی هستند که اکثر بازی را اکشن های پشت سر هم پر می کنند و استایل طراحی بازی ها به گونه ای است که اتفاقات در این بازی ها به صورت پیوسته و پشت سر هم شکل می گیرند تا بازیکنان آنچنان از گیم پلی آن دور شوند.

در مورد بازی Antarctica 88 همین موضوع صدق می کند و بازی توسعه داده شده مانند همان استایل طراحی نه تنها بیشتر به دنبال گیم پلی باز بوده اند بلکه تمرکز کمتری را بر روی خود طراحی های جانبی بازی قرار داده اند که آنها را به صورت داستان های بازی و یا کیفیت گرافیکی بازی می بینیم. در مورد کیفیت گرافیکی بازیAntarctica 88 باید گفت که تیم طراحی بازی باز هم گیم پلی را ارجح تر به توسعه گرافیکی دانسته است و در بازی ممکن است با باگ های فراوانی از لحاظ دیداری مواجه شوید.

قسمت هایی از بازی هستند که باگ های فنی را می بینید و نمی توان گفت که این باگ ها به شکل مستقیم در گیم پلی بازی تاثیر گذار هستند ولی در مجموع جلوه ای خوبی به Antarctica 88 نمی دهند. اما باگ های گرافیکی در بازی مربوط به موتور قدیمی توسعه آن می شود که در نتیجه آن این فریم ریت های پایین را در بستر بازی مشاهده می کنیم. فریم ریت های بازی با چرخش های دوربین به شدت افت می کند. مخصوصا اگر کارکتر ها در بازی به شکل بالا و پایین حرکت کنند می بینیم که پرش های تصویری را در بخش چسباندن و رندر بازی توسط کارت گرافیک مشاهده می کنیم که همه آنها به خاطر استفاده از سیستم توسعه قدیمی بوجود آمده است. ولی در مورد بازیAntarctica 88 خیلی از طرفداران بازی ها اصلا این گیم را به خاطر همین کیفیت پایین و طراحی ساده اش دوست دارند.

خیلی از گیمر ها فقط اکشن های بازی را می خواهند و دوست دارند هیولا های ترسناک این بازی را بکشند که خوب در این زمینه تیم توسعه دهنده بازی کم کاری نکرده است. وقتی می بینیم که وارد محیط بازی شده ایم ساخت آن به صورت سه بعدی و به شکل POV انجام شده است. به این معنا که انجام بازی به شکلی صورت می گیرد که دوربین بازی چشم های شما هستند و شما کارکتر خودتان را نمی بینید. بعد از اینکه در محیط های بازی قرار گرفتید می بینید که طراحی آیتم های بازی به شکل های بسیار فلت  سبک انجام شده است ولی با این حال باز هم لگ های فراوانی در بدنه بازی مشاهده می کنید. داستان بازی کمی گیج کننده است و نمی توان گفت که در آن با یک پیچیدگی خاصی طرف هستید ولی Antarctica 88 آنقدر هیولا وجود دارد که اصلا به این چیز ها اهمیت ندهید.

در مجموع باید گفت که بازی Antarctica 88 از آن دسته بازی هایی است که شما را باید فقط به خاطر گیم پلی و فضای ساده و خشن آن به خود جذب می کند ولی اگر به دنبال یک گیم در ژانر ترسناک با قابلیت های بالای گرافیکی می گردید بازی Antarctica 88 را به شما پیشنهاد نمی کنیم ولی اگر می خواهید بازی را انجام دهید که در آن هیولا ها را صرفا از بین ببرید و بقیه طراحی های بازی برای شما مهم نباشد بازی Antarctica 88 می تواند تجربه متفاوتی برای شما به عنوان یک گیمر باشد.

4.0

Good

  • اکشن های پشت سرهم
  • گیم پلی جذاب در ژانر ترس

Bad

  • محیط پر از باگ
  • استایل گرافیکی بسیار سطحی و ساده
  • داستان ضعیف
  • ایراد های گیم پلی ای در جای جای بازی