شاید همیشه در استور بازی ها گیم هایی با این ویژگی های خاص پیدا نکنید. با اینکه توسعه بازی به صورت مستقل نبوده است و شرکت نوپایی ساخت آن را به عهده گرفته است ولی ایده پردازی در داستان سرایی بازی و همچنین نوع طراحی گرافیکی و ارتباط مستقیم آن با گیم پلی بازی، گیم Song of Iron را به یکی از بازی های خاص این روز های استور استیم تبدیل کرده است. اما امروز ما با بررسی دقیق ویژگی های ساخت این بازی و معرفی کامل آن در سایت Game Inja در خدمتتان هستیم با ما همراه باشید.

یکی از نکات جالبی که باید در مورد بازی Song of Iron بدانید این است که توسعه دهنده این بازی خودش یکی از سازندگان بازی بزرگ هیلو می باشد ولی در کنار کار اصلی بازی های مختلف و ساده ای را برای ننتیندو نیز توسه می دهد. توسعه دهنده Joe Winter یک بازی خاص و کاملا وایکینگی را برای بازیکنان به ارمغان آورده است. نوع انجام این بازی برخلاف بسیاری از بازی های اکشنی که می شناسیم متفاوت است. نحوه قرار گیری دوربین بازی بیشتر به نظر می رساند که این بازی یک بازی دو بعدی و ماجراجویانه است ویل اگر در گرافیک بازی دقیق شویم می بینیم که عناصر سه بعدی با اینکه دوربین در کنار صفحه قرار دارد خودشان را نشان می دهند.

از طرف دیگر بازی نقشه ای با عمق خوب دارد. مشکل اصلی بسیاری از گیم هایی که بازی را از بغل برای گیمر ها توسعه می دهند نداشتن عمق کافی در بک گراند ها و همینطور نشان ندادن آیتم های در جلوی دوربین بازی است که در Song of Iron این ایراد اصلا وجود ندارد. بعد از این که بازی را شروع می کنید داستان بازی مانند بسیاری از گیم های توسعه داده شده در این ژانر کلیشه ای است و مانند همیشه قهرمان داستان ما به دنبال انتقام گیری از خون معشوقه خودش است. بعد از اینکه افرادی از قبیله ای دیگر به روستای آن ها حمله کرده و همسرش را می کشند او در صدد انتقام بر می آید و ماجرا های اکشن بازی شروع می شود. اما یک ایراد کلی به داستان و گیم پلی این بازی ی توان وارد کرد زیرا در ابتدای بازی شما می توانید از بین دو کارکتر مرد و زن یکی را انتخاب کنید ولی مشکل اصلی این است که در هر صورت داستان بازی به همان شکل قبلی خودش باقی خواهد ماند و اصلا تغییری نمی کند و دیالوگ های بازی به همان شل خودشان را نشان می دهند. یکی از ایرادات دیگری که به بازی Song of Iron وارد است نداشتن دیالوگ های متناسب و کامل است.

اکثر بازی داستان های آن بر اساس حرف های زیرنویس شده از کارتر بازی شکل می گیرند که بسیار کوتاه هستند و کمی با حوصله بیشتر می توانست بازی Song of Iron بسیار جذاب تر از این نسخه خودش را نشان دهد. یکی از فرصت های از دست در رفته در توسعه بازی Song of Iron نداشتن نریشن و صدا گذاری در این بازی است. با اینکه دیالوگ های بازی بسیار کم هستند و داستان بازی بسیار کوتاه به نظر میرسد اصلا برای توسعه دهنده آنچنان هزینه ای نداشته است که بازی را صدا گذاری کنند که خوب باز هم به زیرنویس هایی در کادر هایی در پایین صفحه بازی بسنده کرده اند. با اینکه داستان بازی کوتاه است ولی با این مختصر بودن پیچیدگی های خوبی را برای گیمر ها به ارمغان می آورد که با گیم پلی بازی تداخل بسیار مستقیمی دارد.

در مورد گرافیک بازی Song of Iron باید گفت همانطور که از اسکرین شات های بازی مشخص است بازی به نحو دوربین از بغل تولید شده است ولی کاملا می توان آن را یک سرو گردن بالا تر از رقیب های خودش در این نوع توسعه بازی دانست. جدا از اینکه نقشه های بازی تا جایی که می توانسته اند پرسپکتیو بازی را کامل کرده اند بلکه ای نوع طراحی یک گیم اکشن بسیار خاصی را ساخته است که هر کسی را در هنگام انجام این بازی به وجد می آورد. پرداختن به جزییات و همچنین استفاده از نور های مختلف چه آتش باشد و چه نور مهتاب در بازی Song of Iron به خوبی توانسته است که شما را در همان محیطی که توسعه دهنده می خواسته است قرق کند.

5.0

Good

  • زاویه دوربین جدید
  • داستان بسیار جذاب و درگیر کننده
  • نور پردازی عالی در داستان بازی

Bad

  • لگ و باگ در منو ها و انتخاب لول ها